Ook voor het rijden/trainen van uw paard kunt u een beroep op Henk-Jan doen. Jonge of ervaren spring/dressuur/jacht of eventing paarden zijn bij hem in goede handen. Met geduld en respect traint  hij het paard. Het is ook mogelijk om een 

Ons accent ligt niet alleen op de handel maar ook op de training en het aanrijden van paarden van derden. Dit varieert van zadelmak maken tot het uitbrengen op wedstrijden in de klasse B t/m Z.
Het is ook mogelijk om uw paard bij ons in training te zetten indien u de intentie heeft om uw paard te verkopen. In overleg behoort het uitbrengen op wedstrijden dan tot de mogelijkheden.
Alle paarden komen iedere dag buiten in de paddock en worden daarnaast 5 keer per week getraind.
Voor de diverse mogelijkheden op het gebied van training kunt u met ons contact opnemen. Wij zullen dan de mogelijkheden met u bespreken.Het is mogelijk om een paard met of zonder problemen bij ons in training te zetten. Het paard zal door ons dagelijks en afwisselend worden getraind naar het niveau en de conditie van het paard. Wij zijn zeer ervaren in het opleiden en trainen van (probleem) paarden. De paarden worden gereden door Milou die inmiddels met meerdere paarden ZZ-licht dressuur en Z springen is geweest, wat haar de mogelijkheid geeft om flexibel te starten op wedstrijden. Tevens is zij 2 maanden bij Antoine de Bodt in opleiding geweest om kreupele paarden weer zuiver te krijgen. Wij hebben met onze kennis al veel paarden kunnen helpen en eigenaren weer gelukkig kunnen maken met een rechtgericht paard. Naast het corrigeren van paarden zijn wij ook zeer ervaren in het opleiden van jonge paarden en kunnen deze eventueel uitbrengen op wedstrijden of aanlegtesten.